Dark Side Of The Moon jubilerer

Dark Side Of The Moon jubilerer

Dark Side Of The Moon er et av de mest solgte album i verden gjennom tidene. Siden albumet ble utgitt 24. mars 1973 er det remasteret og relansert to ganger og totalt solgt i ca. 50 millioner eksemplarer. Nå skal jubileet markeres med en interaktiv, digital mørklegging av månen.

Pink Floyd inviterer fans til å møtes på deres hjemmeside for å markere albumets 40-årsjubileum. Oppmøtetidspunkt er natt til søndag (kl. 01:00 norsk tid) og man kan streame bandets mesterverk i sin helhet, melder Reuters.

Mens man lytter ber bandet fansen om å legge ut tweeter-meldinger med sine minner, bilder og kommentarer om albumet med hashtag # DarkSide40. I løpet av natten vil et bilde av månen bli mørkere og mørkere etter hvert som meldingene kommer inn.

Ha en god natt på månens mørke side!

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.