Scroll To Top

Dizzee Rascal og Karpe Diem til Pstereo

Artister: Sjangre:

Pstereo skriver i sin pressemelding:

Han er pionér for grime-sjangeren, har tapetsert hitlistene internasjonalt gjennom samarbeid med Florence & The Machine, Calvin Harris og Armand van Helden, sjokkerer alltid med sine tekster og åpnet London-OL. Dizzee Rascal kommer til Marinen for å lage Dirtee Disco!

De ble første norske hiphop-artist til å fylle Oslo Spektrum, til å toppe VG-lista og til å vinne «Årets Spellemenn». Nå er det også på tide at Karpe Diem for aller første gang får lage fest på Marinen med superhits som «Ruter», «Piano» og «Toyota’n til Magdi»!

Du kan lese mer hos Pstereo selv:
pstereo.net
facebook.com/pstereo

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer