Video: Antillectual – «Pink Print»

Video: Antillectual – «Pink Print»

Nederlandske Antillectual ga ut et av de fineste albumene innen intelligent melodiøs punk i fjor i Perspectives & Objectives. De turnerte eller spilte også med bl.a. Propagandhi, NOFX og Bad Religion og hadde et generelt bra år, og i dagslapp de en ny video til låta Pink Print. Her rollerblades det og synges om hvor teit det er å hylle jenter av helt feil grunner (du kan lese mer om låta her), inkludert litt knall og fall og generell sjarmerende framferd. Godlåt.

Du kan kjøpe både dette albumet og deres tidligere utgivelser til den prisen du måtte ønske (også gratis, men anbefales selvsagt ikke) fra hjemmesiden deres.

Sjekk også überlåta Soundtrack fra samme album:

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.