Vil du skrive for Panorama?

Vil du skrive for Panorama?

Deler du vår glød for musikkformidling? Et relansert og revitalisert Panorama leter etter flere dyktige musikkjournalister og -anmeldere.

Du får ikke betalt én krone! Nada! Panorama er en 100 prosent frivillig drevet, annonsefri nettavis som verken tilbyr lønn, godtgjørelser, bonuser, utbytte eller firmabil. Men du får selv bestemme hva du vil jobbe med. Og du får publisere artikler og anmeldelser i Norges eldste musikknettavis, noe som betyr at du når ut til flere lesere enn du ville gjort med en gjennomsnittlig blogg. Det å være journalist i Panorama gjør det i mange tilfeller lettere å få akkreditering til festivaler og konserter du ønsker å anmelde. Du blir dessuten en del av vår nettredaksjon.

Vi stiller følgende krav:
1. Du må ha gode kunnskaper og brenne for musikken.
2. Du må ha et stødig språk.
I utgangspunktet ser vi etter bidragsytere innenfor de fleste musikalske sjangre, men vi er spesielt interessert i å tilknytte oss personer med kunnskap innen metal, hip-hop, elektronika og jazz/samtidsmusikk. Men vi kan alltid trenge enda en indiepopentusiast!

Føler du kallet? Send en e-post til henning ætt panorama dått no.

 

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.