Scroll To Top

Video: Killer Be Killed – «Wings Of Feather And Wax»

Artister: Sjangre: ,

Regelen pleier å være at «supergrupper aldri funker». Killer Be Killed er et av få unntak som bekrefter regelen, for dette bandet er som metalens svar på et «kjøpelag» i fotball. Bortsett fra at Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Max Cavalera (Soulfly / Ex-Sepultura), Troy Sanders (Mastodon) og Dave Elitch (Ex-The Mars Volta) har samlet seg i ren og skjærs overskuddslyst.

Resultatet er et av årets fineste metalalbum (anmeldelse kommer etterhvert) og definitivt en av de beste låtene du vil høre i år, uansett sjanger, i singelen Wings Of Feather And Wax som nå har fått sin video. Dette blir også muligens eneste gang du får se disse gutta stå i samme rom og fremføre noe, siden det ikke akkurat går dårlig med hovedprosjektene deres.

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/