Video: Killer Be Killed – «Wings Of Feather And Wax»

Video: Killer Be Killed – «Wings Of Feather And Wax»

Regelen pleier å være at «supergrupper aldri funker». Killer Be Killed er et av få unntak som bekrefter regelen, for dette bandet er som metalens svar på et «kjøpelag» i fotball. Bortsett fra at Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Max Cavalera (Soulfly / Ex-Sepultura), Troy Sanders (Mastodon) og Dave Elitch (Ex-The Mars Volta) har samlet seg i ren og skjærs overskuddslyst.

Resultatet er et av årets fineste metalalbum (anmeldelse kommer etterhvert) og definitivt en av de beste låtene du vil høre i år, uansett sjanger, i singelen Wings Of Feather And Wax som nå har fått sin video. Dette blir også muligens eneste gang du får se disse gutta stå i samme rom og fremføre noe, siden det ikke akkurat går dårlig med hovedprosjektene deres.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/