Dobler antall ungdomskonserter

Dobler antall ungdomskonserter

Parkteatret i Oslo opplever så stor pågang på sine ungdomsarrangementer at de dobler antall konserter med fri aldersgrense i høst. Se hele programmet her.

Yngling er en konsertserie rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år. Første konsert ble arrangert våren 2013, og siden den gang har det gått slag i slag. Denne høsten blir det åtte konserter i Yngling-serien, der de første tjuvstartet allerede i august.

Blant høydepunktene finner vi Jaga Jazzist, som feirer sitt 20-årsjubileum med konsert på Parkteatret 12. desember. Susanne Sundfør spiller 8. november som del av Øya Under 18, mens amerikansk-ghanesiske Blitz the Ambassador står på scenen 1. november i forbindelse med Oslo World Music Festival.

Yngling-programmet, høsten 2014:
4. september: Thea & The Wild (slippkonsert)
9. oktober: Pow Pow (slippkonsert)
1. november: Blitz the Ambassador (Oslo World Music Festival)
8. november: Susanne Sundfør (Øya Under 18)
10. november: Wakey!Wakey!
15. november: Sondre Lerche (slippkonsert)
12. desember: Jaga Jazzist

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.