Video: Frode Johannessen – Det Gjør Någe Me Meg

Video: Frode Johannessen – Det Gjør Någe Me Meg

Det er ingen hemmelighet at undertegnede har en sterk musikalsk forkjærlighet for min navnebror Frode Johannessen, kjent som frontmann og låtskriver i stavangerbandet Popface. Han har drevet som soloartist i noen år nå og på fredag slipper han sin nye singel Det gjør någe me meg med Eili Harboe, samt broren hennes Amund, på gjestevokal. Eili har forøvrig samarbeidet med Johannessen før, på soundtracket til Kyss meg for faen i helvete i fjor, der hun også spilte hovedrollen. Har du ikke hørt låta If I Ever fra filmen, kan du sjekke videoen her.

Singelen er hentet fra albumet Døsig drømming som kommer den 5. desember. Og det bør være noe å glede seg til, skal man dømme etter Det gjør någe me meg. Den fine videoen har Frode til og med mekka sjøl. Multikunstner der altså:

Hør i Spotify

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har podkasten "Lars og Frode snakker om musikk" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/