Video: Sleater-Kinney – «No Cities To Love»

Video: Sleater-Kinney – «No Cities To Love»

I neste uke er det duket for comebackalbumet til Sleater-Kinney, det første siden 2005. I mellomtiden kan du sjekke ut denne morsomme promovideoen, der kjente og ukjente fjes forsøker å synge tittellåten med hodetelefoner på.

Sleater-Kinney ble stiftet av Corrine Tucker, Carrie Brownstein og Janet Weiss i 1994, og ble raskt en viktig del av den feministiske «riot grrrl»-bevegelsen i USA utover 90-tallet. Totalt ga trioen ut sju studioalbum før de gikk hver sin vei i 2005. I fjor høst ble det klart at Sleater-Kinney skulle gjøre et etterlengtet comeback, og 20. januar slippes albumet «No Cities To Love».

Med seg på promovideoen for tittellåten har Sleater-Kinney fått hjelp av blant andre J Mascis, Gerard Way fra My Chemical Romance, skuespilleren Ellen Page og komikeren Sarah Silverman. Den kan du se her:

 

Foto: Charlie Llewellin/WikiMedia Commons

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.