3 .. 2 .. 1 .. liftoff!

Da er dagen kommet for å låne øre til Warp Riders nok en gang – denne gangen er de aktuelle med EPen «A Tea Party With Demons».

Bandet har de siste årene vært et artig bekjentskap i den norske undergrunnen og deres inspirerte retrorock favner vidt om både seksti- og syttitallet. De har så lenge turnert både på våre hjemlige trakter såvel som dypt nede på kontinentet. Denne låte er like lovende som det vi har hørt fra denne kanten tidligere – det fuzzy drivet river lytteren med seg ut på gulvet. Dette virker lovende!

 

https://soundcloud.com/booking-26-1/warp-riders-a-tea-party-with-demons

Mats Johansen

Har vært musikkjournalist siden '00 og skrevet for bl.a. Groove og amerikanske Mind Over Metal i tillegg til Panorama. Har fokus på undergrunnen i "heavy music" og smaker på det meste av mollstemt doom metal, den tilbakelente røyken fra stoner rocken, lidenskapen i garasjerock, kosmos i psykedelia og space rock, evigheten i dronerocken og hardrocken inspirert av syttitallet. I tillegg hører jeg også gjerne på mørkstemte singer/songwriters, frijazz, støymusikk, field recordings og black metal. Skriver mer enn gjerne fritekster inspirert av rock. Spiller tekstrock i bandet chrome/vox. Har vært skuespiller på små scener i Oslo. Fotograferer både med LOMO og Hipstamatic.