Scroll To Top

3 .. 2 .. 1 .. liftoff!

Artister: Sjangre: ,

Da er dagen kommet for å låne øre til Warp Riders nok en gang – denne gangen er de aktuelle med EPen «A Tea Party With Demons».

Bandet har de siste årene vært et artig bekjentskap i den norske undergrunnen og deres inspirerte retrorock favner vidt om både seksti- og syttitallet. De har så lenge turnert både på våre hjemlige trakter såvel som dypt nede på kontinentet. Denne låte er like lovende som det vi har hørt fra denne kanten tidligere – det fuzzy drivet river lytteren med seg ut på gulvet. Dette virker lovende!

 

Om skribenten

Mats Johansen

Har vært musikkjournalist siden '00 og skrevet for bl.a. Groove og amerikanske Mind Over Metal i tillegg til Panorama. Har fokus på undergrunnen i "heavy music" og smaker på det meste av mollstemt doom metal, den tilbakelente røyken fra stoner rocken, lidenskapen i garasjerock, kosmos i psykedelia og space rock, evigheten i dronerocken og hardrocken inspirert av syttitallet. I tillegg hører jeg også gjerne på mørkstemte singer/songwriters, frijazz, støymusikk, field recordings og black metal. Skriver mer enn gjerne fritekster inspirert av rock. Spiller tekstrock i bandet chrome/vox. Har vært skuespiller på små scener i Oslo. Fotograferer både med LOMO og Hipstamatic.