Team me er oppløst

Team me er oppløst

Elevrumsbandet Team Me melder via sosiale medier i kveld at gruppa oppløses i sin nåværende form. Grunnlegger av bandet, Marius Drogsås Hagen, beholder rettighetene til navnet og sier han vil fortsette å produsere musikk under navnet Team Me.

Bandet sier blant annet følgende i en følelsesladd pressemelding publisert tidligere i kveld:

«It is with great sadness, but also a bit of relief, we are now pulling the breaks on the Team Me train and say that’s that. The reasons are many, but not important right now. As they say, all things come to an end at some point. Looking back, we’ve had an amazing time, our lives have been forever changed by all we the great experiences we’ve had. We’re extremely lucky to have had the chance to travel around the world to play our music, and to have met so many wonderful people.»

Team Me har eksistert som band siden 2010. De har sluppet to album, To the Treetops! (2011) og Blind as Night (2014). De har turnert mye både i Norge og i utlandet. De vant Spellemann i kategorien Årets Popgruppe i 2011.

Bandets novemberturné, som inkluderer de fire største norske byene, sies å gå som normalt.

Øyvind Svaleng

Bibliotekkonsulent, bosatt i Drammen. Twitter: @swazi98chafin Last.fm: last.fm/user/Swazi Rateyourmusic: rateyourmusic.com/~swazi98chafin