Høstsabbat ’16: Reptilenes konger!

Høstsabbat ’16: Reptilenes konger!

Dagens slipp fra Høstsabbat er ingen ringere enn ett av de mest spennende, nye bekjentskapene i norsk musikk. Med base i Tromsø har dette unge bandet fått lovord både innenlands og utenlands og de skal nok sette skapet på plass når de deltar på årets Høstsabbat!

Reptile Master – norsk brutalitet!

Det andre norske bandet på årets program er ingen ringere enn det nordnorske bandet Reptile Master hvis debutplate vi skrøt uhemmet av i fjor høst. Deres bekmørke og brutale lydbilde spiller seg rett ned i kjelleren til Conan og Slomatics og det ser da ut som om festivalen virkelig har satt fokus på seig doom og sludge metal i år. Usikker på om du har hørt Reptile Master? Vel, sjekk ut debuten deres fra etiketten Blues For The Red Sun, nyt den på strømmetjenester eller sjekk ut videoen under. Hvis du er tilhenger av band som Khanate, Yob eller Thou bør du kjenne din besøkelsestid og stille foran scenen når de spiller på Høstsabbat!

Mats Johansen

Har vært musikkjournalist siden '00 og skrevet for bl.a. Groove og amerikanske Mind Over Metal i tillegg til Panorama. Har fokus på undergrunnen i "heavy music" og smaker på det meste av mollstemt doom metal, den tilbakelente røyken fra stoner rocken, lidenskapen i garasjerock, kosmos i psykedelia og space rock, evigheten i dronerocken og hardrocken inspirert av syttitallet. I tillegg hører jeg også gjerne på mørkstemte singer/songwriters, frijazz, støymusikk, field recordings og black metal. Skriver mer enn gjerne fritekster inspirert av rock. Spiller tekstrock i bandet chrome/vox. Har vært skuespiller på små scener i Oslo. Fotograferer både med LOMO og Hipstamatic.