Scroll To Top

Kambodsja på 360 grader!

Artister: Sjangre: , ,

Drammens beste band Kambodsja har hatt sin nye singel «Name Among Dead» ute en stund og denne har fått strålende kritikker fra både inn- og utland. Panorama er ikke langt bak i nesten panegyriske ordelag når låta slår seg ut av høyttalerne en sein ettermiddag. Singelen er en miks av sterke utspill fra elektrisk hardcore, nesten messende doom metal og indierockens meloditeft; da ender man opp med et sound som nesten føles smake av Refuseds tilstedeværelse og nysgjerrighet. Om albumet Stranger – som slippes 16.september på Mas-Kina Recordings – vil klare å følge opp blir spennende å se, men enn så lenge er det to hardt rockende tomler opp fra oss med en klar anbefaling til alle musikkelskere om å følge med på denne kvartetten!

Dessuten – de har ikke mindre enn en 360° video som lar seeren tre midt inn i bandets sentrum og bli omringet av bandet i det de brøler, spiller og slår låta ut av seg.

Om skribenten

Mats Johansen

Har vært musikkjournalist siden '00 og skrevet for bl.a. Groove og amerikanske Mind Over Metal i tillegg til Panorama. Har fokus på undergrunnen i "heavy music" og smaker på det meste av mollstemt doom metal, den tilbakelente røyken fra stoner rocken, lidenskapen i garasjerock, kosmos i psykedelia og space rock, evigheten i dronerocken og hardrocken inspirert av syttitallet. I tillegg hører jeg også gjerne på mørkstemte singer/songwriters, frijazz, støymusikk, field recordings og black metal. Skriver mer enn gjerne fritekster inspirert av rock. Spiller tekstrock i bandet chrome/vox. Har vært skuespiller på små scener i Oslo. Fotograferer både med LOMO og Hipstamatic.