Digitalt livstegn fra Bowie

Digitalt livstegn fra Bowie

I anledning David Bowies 70-årsdag kan vi glede oss over en overraskende digital utgivelse fra den avdøde artisten. No Plan EP inneholder tre spor som tidligere ikke har vært tilgjengelige for strømmepublikummet.

No Plan EP ble sluppet på søndag, og inneholder låtene Killing a Little Time og When I Met You i tillegg til No Plan og Lazarus, sistnevnte fra fjorårets Bowie-utgivelse. Låtene stammer fra den Bowie-komponerte musikalen Lazarus.

Den britiske artisten ville fylt 70 på utgivelsesdagen.

Låten No Plan er dessuten utstyrt med en musikkvideo. Den er laget av Tom Hingston, som også står bak videoen til Sue (Or in a Season of Crime).

 

Du kan strømme No Plan EP her:

 

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.