Dwight Live – Dwight Right!

Dwight Live – Dwight Right!

Det er snakk om høyenergisk country og herr Yoakam har en stemme som minner mye om Buck Owens, uten at det behøver å skremme folk fra å kjøpe platen. Dette er et kvalitetsalbum. Her finnes det rockabilly, honkytonk, blues og mer tradisjonell country, og det virker som om Dwight og bandet koser seg «glugg i hæl».

Vi får to låter fra Elvis Presley’s repetoar: Little Sister og Suspicious Minds . Begge er meget gode cover-versjoner. Her finnes også låter av The Blasters og bluegrass-artisten Bill Monroe, foruten Dwights egne låter. Platen er produsert av supergitaristen Pete Anderson, som også trakterer gitaren på glimrende vis gjennom hele platen. Jeg har jaggu meg fått troen tilbake på live-album, jeg…

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.