Life – Simply…dead?

Life – Simply…dead?

Det har det dessverre ikke blitt. Life lukter dovenskap og den store gløden som har kjennetegnet flere av Simply Red’s tidligere album er totalt fraværende. Det kan virke som om bandmedlemene har badet i luksus basert på tidligere suksesser i de siste par årene, levd livet og nærmest gitt ut denne bare for å ha noe å gjøre på!

Første singel fra albumet, Fairground, er faktisk deres aller første nr. 1 singel i England – og utrolig nok en av de dårligste de noengang har kommet med (allikevel er den det beste sporet på albumet!). Her flyter vi på navnet, og forventnigspresset til fansen har tydeligvis vært stor. Life føk selvsagt også rett inn på 1. plassen på albumlisten, men ser ikke ut til å kunne oppnå samme suksess som forgjengeren da den allerede har begynt å falle.

Heldigvis, for det fortjener den ikke heller! I Norge sørger aktiv reklame på TV2 for at de ønskelige salgstallene oppnås, og det slår det meg hvor feig satsing denne fokuseringen er fra plateselskapenets side! Selvsagt selger reklameproduktene, men la oss håpe at folket våkner for disse salgstriksene etterhvert.

Så folkens; våkn opp – IKKE LA DEre LURE! Life er rett og slett en ufattelig kjedelig plate, det er ingen ting annet enn Hucknall’s gode stemme som hever produktet opp til to stjerner! Låtene er slette og uinteressante, produksjonen er doven og ellers fungerer svært lite. Skal du absolutt ha en Simply Red-plate i samlingen din, så gå heller ut å kjøp en av de foregående dersom du ikke har dem alle fra før av da? Life trenger du definitivt ikke, så god stemme har ikke Mick Hucknall!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.