Whiplash – Miljøvennlig resirkulert!

Whiplash – Miljøvennlig resirkulert!

Kombinasjonen er ikke nødvendigvis så dum, da samtlige av de nevnte var i besittelse av gode poplåt-skrivere. Dette preger i aller høyeste grad også James. Ulempen blir at det hele blir for lite originalt. Bortsett fra unntakene; Greenpeace, Go To The Bank og Play Dead, låter James resirkulert, og miljøorganisasjonen får dermed mer enn bare et spor å takke bandet for. Ellers er Whiplash en trygg plate for pop-fansen som har sans for den gode melodi, uten for mye krims-krams. For de fleste andre, virker ikke Whiplash noe særlig utfordrene, er jeg redd. Derfor kan ikke James honoreres med mer enn en midt-på-treet karakter denne gang!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.