Lykkens Kalosjer – Finfint fra Beckstrøm

Lykkens Kalosjer – Finfint fra Beckstrøm

Kanskje et lurt trekk, da Lykkens Kalosjer har blitt et minst like flott album som de fleste av degne utgivelser.

I alt serverer Beckstrøm tretten fine popviser, som alle føyer seg fint inn i rekken av egenkomponerte låter. Beckstrøm føyer seg samtidig inn i rekken av mange dyktige norske trubadurer, og gir sjefen en tett konkurranse som samtidig befester hans posisjon som dyktig låtskriver. Både tekster og fremførelse får meg noen ganger til å trekke linjer til Cornelis Vreeswijk, noe som ikke akkurat er et minus.

Radiohiten Svigermor vil muligens være mer enn god nok reklameplakat for denne platen, og vær oppmerksom på at de resterende låtene har like mye potensiale til å nå ut til et større publikum. Tekstmessig må man også kunne si at Beckstrøm er en mannlig motvekt til Anne Grete Preus, om ikke alltid like seriøs. Alt i alt er platen en jevnt over positiv opplevelse.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.