Interiors – Om du trenger nytt interiør, og har for mye penger…

Interiors – Om du trenger nytt interiør, og har for mye penger…

Vi har med dyktige musikere å gjøre, låtene er alle av sånn litt over gjennomstittlig kvalitet, men det er på tross av dette langt mellom høydepunktene. Det hele blir liksom bare en seig masse av lyd, som ikke er identifiserbar på lengre enn en halv meters avstand! Jeg prøver virkelig så godt jeg kan, men blir ikke overbevist. Interiors blir bare enda en slags uviktig hobbyplate skapt av musikere som til hverdags holder på med andre ting. Med tanke på hvor mange plater som spys ut fra selskapene, og hvor enhver platekjøper må prioritere egne favoritter fra de ukentlige release-listene, kan ikke dette være av særlig intersse for andre enn fanatiske Pearl Jam- og Satchell(!!)-fans!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.