Give Me Some Horns – Fenger så det hyler!

Give Me Some Horns – Fenger så det hyler!

En av hovedpersonene bak fjorårsuksessen From The 70’s med Two Gee’s’ Navid «The Incredible» Gondal, er også hovedmannen bak Club Masters. Give Me Some Horns befinner seg i skrivende stund på toppen av den offisielle norske dance-listen (Norwegian Dance Chart), og låten tangerer faktisk Two Gee’s-rekorden fra i fjor høst med 2. plass på Panorama Topp 40 denne uke. Det er ikke det minste ufortjent, da Give Me Some Horns fenger så det hyler!

Jeg vet ikke helt hva Give Me Some Horns har med Pet Shop Boys å gjøre, men deler av vokalen minner udiskutabelt om Neil Tennant på sitt mest typiske, uten at liketen ellers er slående. Uansett har Navid enda en gang bevist at han har teft for hvordan disco (om vi tør kalle det for det) skal låte mot slutten av 90-tallet. Låten er noe av det heftigste som har blitt utgitt i sjangeren her på berget, og vil kunne bli er en viktig brikke for å plassere Norge på verdenskartet på dette stramme markedet. Vi kan m.a.o. danse oss inn i transe av ren begeistring, enten vi velger en av Commercial Mix-versjonene eller Original Mix-varianten!
Satser Navid høyt på sine eksperimenter i form av Two Gee’s og Club Masters, bør det ikke gå lang tid før vi har med et virkelig stort navn å gjøre! I mellomtiden har jeg tenkte å kaste møblene ut av min stue for å gjøre rommet om til diskotek…!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.