Moon Safari – Frisk fransk luft…

Moon Safari – Frisk fransk luft…

Minihiten Sexy Boy har allerede vært på A-listen til alle oppegående radiostasjoner og MTV de siste par uker, og duoen vet å sikre sin suksess med albumlansering like i kjølvannet av dette. For sexy er det vesentligste ordet når Moon Safari skal beskrives. Air er coole og hippe med medfødt trang til å forføre platekjøpere i alle land!

Med sin noe nedtondede stil, hadde Air neppe fått samme oppmerksomhet ved lansering av dette materialet for 4-5 år siden. Ved inngangen til det nest siste året i vårt århundre, derimot, er Air et like naturlig valg for moderne mennesker som Nirvana var det for syv år siden, eller som Elvis Presley var det i 1956. Publikum vil kunne elske (både til og med) denne musikken, som samtidig er en slags musikalsk oppsummering på hvor mennesket står ved årtusenskiftet.

Air har i form av Moon Safari laget et særdeles vellykket album, sexy og forførende som bare franskmenn kan det!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.