Big Calm – En behagelig overraskelse

Big Calm – En behagelig overraskelse

Fioliner, fløyte, steel-gitar og sitarer er ikke akkurat hverdagskost på et pop-album! Men disse instrumentene koblet sammen med mere «vanlige» saker som bass, synthesizer, trommer og gitarer gjør faktisk susen! Dette britiske bandet benytter også «avanserte» virkemidler som navigasjon,programmering og scratching.
Det hele medfører ikke en suppe av et lydbilde, tvert imot; det er hørbart, det er behagelig, det er mao. ikke langt unna fullkomment!

Den kvinnelige vokalisten i denne kvartetten, Skye Edwards har et kvallitetetsbevisst og behagelig organ. Spekteret på platen er stort: her streifer man innom hip hop, reggae, soul og det man kaller for easy-listening. Liker du f. eks. Portishead , vil du nok også like Morcheeba.

Får du ikke lov å spille høy musikk hjemme? Sett på deg øre-telefonene, len deg tilbake i stolen å la Morcheeba dra deg inn i sitt musikalske drømmeland.Big Calm er et platekjøp du definnetivt ikke vil angre på!

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.