Life Goes On – En rytmeboks med lite attåt

Life Goes On – En rytmeboks med lite attåt

Denne platen er egentlig fryktelig dårlig. Hvis du forventer ting á la Encore Une Fois og Stay og andre «kommersielle godbiter»så blir du skuffet! Denne gang repeteres den samme monotone rytmen fra spor til spor.

Enkelte kutt (spesielt nr. 11) er så slitsomme og kvalmende dårlig at jeg holder på å gå fra forstanden her…! Mysterious Times har du hørt på radioen hele høsten, og den skiller seg ut og fungerer faktisk.

Ellers er det to spor som etter mitt skjønn har potensiale; It’s My Life Part II og Little River. Dette er to instrumentale techno/dance-låter som glir rett inn på hvilket som helst houseparty. Litt mer i denne gaten Sash!, så hadde konkluderingen blitt helt anderledes. Men her er det så mye skvip og møkk at det knapt holder til en toer!

Ta for eksempel. La Primavera; noe så dårlig er det lenge siden jeg har hørt! Nei, majoriteten av denne platen er faktisk så gjennomført slitsom og lidende dårlig at den burde brukes som suplement til straffen i hardt belastede fengsler. Faren ligger vel i at de fleste ville skallet hodet i betongveggen for å slippe unna torturen…!

Nei, lifes goes on selv uten denne i samlingen…

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.