The Masterplan – Mindre viktig utgivelse

The Masterplan – Mindre viktig utgivelse

Gruppa fra Manchester har hatt en eventyrlig salgs- og popularitets-suksess gjennom en rekke singlehits og vellykkede plateutgivelser i løpet av en forholdsvis kort karriere. Gjennom The Masterplan skal det publikum presenteres for et utvalg av de beste av B-sidene fra Oasis’ singler.

Personlig har jeg aldri latt meg rive med i hysteriet rundt gruppa Oasis frontet av en kranglete, sær og navlebeskuende Liam Gallagher. Riktignok skal de ha kreditt for å ha produsert en flere gode popslagere, selv om musikken deres er sterkt preget av en nå-rapper-vi-det-vi-kan mentalitet, som de fleste andre i den nye britiske popbølgen.

Med fare for å få en horde Oasis-fans på nakken hevder jeg likevel at denne utgivelsen av B-sider bekrefter mitt generelle syn på gruppas musikk som uinteressant og i lengden kjedsommelige greier.

Dag Hefte

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.