…Baby One More Time – Gjør som du vil…

…Baby One More Time – Gjør som du vil…

Britney Spears er et godt eksempel på at musikk i disse dager er blitt en industri, med kun et formål; å tjene penger. Og det gjør de! De fleste av oss har hørt hitlåten, Baby One More Time, som har gått som en farsott over hele verden, men det var vel ikke helt uventet heller. Når den svenske megaprodusenten Max Martin (Robyn, Backstreet Boys, Ace Of Base), og i tillegg Eric Foster White (Whitney Houston) står bak, må det bli suksess. De vet hvilke strenger de skal spille på for å få en pophit myntet på ungdommen.

Albumet inneholder tolv spor av varierende kvalitet. Her finner vi alt fra litt funky pop, (You Drive Me) Crazy, til de tradisjonelle kjærlighetsballadene, Sometimes og From The Bottom Of My Broken Heart, og til og med en reggaeinspirert låt, Soda Pop, alt med et tydelig preg av at Britney sine store forbilder Mariah Carey og Whitney Houston.

Med tanke på hvem produsentene er, så blir vel det hele egentlig en dårlig kopi av de to ovennevnte artistene.
Men, for all del, dette er langt i fra det verste jeg har hørt. Til tider kan noen av låtene være helt grei og bekymringsfri popmusikk, og dette faller nok i meget god jord hos tusenvis av norske tenåringshjerter i deres beste alder.

Musikk er subjektivt. Liker du Britney, ja, da kjøper du også CD’en og driter i hva anmelderne mener!

Bjørnar Hjellen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.