Free – Like kvalmende som paraplydrinker i syden

Free – Like kvalmende som paraplydrinker i syden

Jeg forsøker dermed utelukket å lytte til det som kommer ut fra høyttalerne mens jeg prøver å stenge alle kalde fakta ute. Det jeg da opplever er musikk som enhver middelmådig popartist kunne ha levert. Det er likevel ikke å komme forbi at vi snakker om enda et eurodisco-produkt. I den kategorien låter det hele verken bedre eller verre enn andre artister. En dominerende middelhavssound avslører at vi befinner oss på sørligere europeiske breddegrader, og da det i tillegg er hentet tradisjonelle elementer fra Danas hjemland Israel, skjønner de fleste at resultatet ikke nødvendigvis er bra. Det hjelper lite at Stevie Wonders Free er valgt ut som tittelspor på plata.

Uansett hvordan jeg vender og vrir på det, gir Free aldri noe mer enn et inntrykk av å være på et diskotek i syden en plass, hvor kvalmende paraplydrinker er viktigere enn musikken som spilles. Låtene er på linje med ting som f. eks. tyske Sandra gjorde på 80-tallet, og Dana International låter like rævva i dag som Sandra gjorde dengang da!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.