Cobra And Phases Group Play Voltage In The Milky Night – Lekende eleganse

Cobra And Phases Group Play Voltage In The Milky Night – Lekende eleganse

Med et solid popfundament i bunn trekker Stereolab inn elementer fra jazz, techno og rock og lar det hele pakkes inn i heftige rytmer. Det som lett kunne blitt en litt heseblesende fart mot det nye tusenåret blir en oppvisning i elegant pop.

At bandet på enkelte låter lar det hele dundre inn i enkelte små avsporinger tilgir jeg glatt når bandet gir fra seg perler som I Fuses og ikke minst den fengende People Do It All. Med sin positive innstilling viser bandet oss at de har mye å fare med inn i det neste århundre. Platen vokser ved hver gjennomlyttning og er et friskt pust i den ellers så sure høstvinden.

Hvis jeg skal trekke frem noe negativt om denne platen må det være noe så elementært at jeg ergrer meg litt på den komplett ulesbare teksten på coveret, hva det enn er for visvas som er forsøkt beskrevet…

Stig Angeltvedt

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.