Eleven To Fly – Årsverste?

Eleven To Fly – Årsverste?

Tin Tin Out er i ferd med å skape seg et navn i hjemlandet England og også resten av Europa, uten at undertegnede helt forstår hvorfor. Mye av dette skyldes samarbeidet med Spice Girls Emma Burton på hit’en What I Am, en coverversjon av Edie Brickells 80-talls slager.

Det hele er plagsomt kjedelig med en irriterende stemme fra en kvinne som absolutt burde finne seg noe annet å gjøre. Like plagsomt er trommene og den totale mangelen på variasjon i låtene. Hva som er så spesielt med et helt album med midtempolåter som ikke er i nærheten av å ta av, er ubegripelig for meg. Et kurs i låtskriving hadde heller ikke vært å forakte.

Eleven To Fly er blant kandidatene til årets verste plate, og da blir det lett en stjerne, da.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.