Fly The Flag – Fullstendig uinteressant!

Fly The Flag – Fullstendig uinteressant!

Det triste er bare at de gode melodiene er helt fraværende. Green Day har i det minste fengende melodier å berge seg i land med. I diverse presseskriv påstås det at dette skal være Down By Laws beste plate. Stakkars folk! Det er kun to låter som redder dette fra bunnkarakter. Automatic har en relativt god melodi med refleksjoner over dagens moderne samfunn med mobiltelefoner og faxer… Nothing Good On The Radio er kul fordi den slenger dritt om Backstreet Boys og Puff Daddy. Ironisk nok går teksten sånn: «Everything on the dial sounds so lame, everything on the dial sounds the same». Man begynner nesten å tro at Down By Law ikke har hørt igjennom sin egen plate.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.