South Of Boredom – Et solid stykke pop-håndverk fra Moss

South Of Boredom – Et solid stykke pop-håndverk fra Moss

South Of Boredom er produsert av den gamle Posies-guruen Kenneth Stringfellow og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor han har kastet sine ører på Beezewax. Det gutta mangler i variasjon, tar de igjen i sjarm og melodiøs entusiasme. Plata har de umiddelbare sangene i Play It Safe, Dying To Hit That Note, …It’s All About You og In The Stands, men har også sanger som vokser etterhvert. Selv om dette er iørefallende gitarpop (mye fin gitar…!), så er det noe trist og gutteaktig ensomt med Beezewax’ musikk og det er det som ivaretar særpreget. De flyter på den rette siden av den tynne linjen mellom uengasjert «la-la-la-pop» og ekte følelses-pop. Av og til er det vel snilt, men jeg er villig til å tilgi dem det fordi resten er så sabla deilig å høre på.

Beezewax har lært en del triks fra Teenage Fanclub og amerikanske powerpop-band. Det skal jeg ikke på noen måte holde i mot dem, så lenge resultatet blir så bra som dette. Bandet leverer et solid stykke håndverk på sitt andre album og jeg er egentlig bare spent på hva disse gutta kan få til på neste. Svært lovende!

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.