Get Some – Go Again – Rollins rocker videre

Get Some – Go Again – Rollins rocker videre

Henry Rollins stiller nemlig med helt nytt band på Get Some – Go Again. Mother Superior (Jim Wilson, Marcus Blake og Jason Mackenroth) sørger for et hardrock-lydbilde av det gode gamle slaget, med drivende riff og bunnsolid tromming. Stjeler rått fra gamle storheter gjør de også. Åpningsriffet på Moster er som snytt ut av nesen til Slash (Paradise City), mens You Let Yourself Down minner bemerkelsesverdig om Motörhead. Men det gjør liksom ingenting så lenge det rocker.

Det er også en del andre interessante låter på platen. Thin Lizzys klassiker Are You Ready med bandets gitarist Scott Gorham er fortsatt en oppegående låt (om enn en smule harry), Love’s So Heavy er en mer Red Hot Chili Peppers-aktig sak og On The Day er platens desidert beste sang. Det skjulte sporet L.A. Money Train på rundt tretten minutter er en jamsession med blant annet Wayne Kramer ispedd samfunnskritiske og satiriske kommentarer innimellom. Gøy å høre én gang, men det får være grenser…

Det er ingen fantastisk utgivelse dette her, men den viser ihvertfall at enkelte fortsatt tør å satse på god gammel hardrock. Godt er det. Og godt er det også å høre at gamlefar Rollins fortsatt holder koken som vokalist.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.