Since 1990 – Fantasiløst

Since 1990 – Fantasiløst

Jeg vet ikke jeg. For meg virker denne energien ganske ufokusert og liksom-tøff. De to låtene på singelen; Sailing og Awake, er kliss like og fremstår som rimelig fantasiløse forsøk på å gjeninnføre tidlig 90-talls heavyrock som en kredibel musikkform. Som gammel heavyrocker burde jeg være fornøyd med et sånt forsøk, men dette er som sagt slappe greier.

At blant annet Ronni Le Tekrø har produsert dette kommer ikke som noen overraskelse. Mannen er det reneste symbolet på denne typen musikk her til lands. At han spiller bedre gitar enn han produserer plater er etter dette ikke lenger en hemmelighet. Ikke det at produksjonen er dårlig, men den er utrolig flat og uinteressant. Akkurat som låtene. På den måten er det en perfekt match, men stor musikk blir det ikke av dette.

Hvis albumet Everyone Sucks som kommer i mai skal ha noen sjanse, så bør Farout Fishing komme fram med noen interessante låter. Skal man spille heavy eller musikk i sin helhet, må man ha noe å melde.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.