Sign Of Truth – Glimrende fra Texas

Sign Of Truth – Glimrende fra Texas

Tish Hinojosa er en av mange artister som lager glimrende album, får gode kritikker men som likevel ikke selger plater. Sign Of Truth bør i rettferdighetens navn rette på dette. Tish Hinojosa er en artist som beveger seg i flere musikalske landskap og som stort sett gjør dette med hell. På de tidligere utgivelsene har hun vekslet mellom pop, tex-mex, folk og country, og sunget både på engelsk og meksikansk.

Sign Of Truth er mer poporientert enn forgjengerne, men hun har likevel tatt små avstikkere innom mer meksikanskinspirert musikk og country. Dette er med på å gjøre platen mer variert. I tillegg skaper instrumenter som trekkspill, fele og steelgitar en variasjon og et stemningsfullt lydbilde, som absolutt gir platen et løft.

Denne gangen synger hun stort sett på engelsk og hun synger sedvanlig godt. For Tish har en pen og behagelig stemme som står godt til låtene. I tillegg er platen godt produsert, arrangementene sitter og låtkvaliteten er meget høy. Best liker jeg tittelkuttet, balladen Fence Post og Faded Souvenir, alle låter som fortjener suksess på hitlistene. Men jeg er redd den store suksessen uteblir og det er i grunnen synd. For Tish Hinojosa fortjener bedre.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.