Groove Tool – Ikke noe for kontrollfreaks

Groove Tool – Ikke noe for kontrollfreaks

Det skal innrømmes at ved de første gjennomlyttingene finnes det flere låter som sannsynligvis ikke vil feste seg hos den jevne lytter. Motion Control serverer musikk som både krever åpent sinn og åpne ører. L’estetique De Bass er et av sporene krever sin mann. Det er en drivende rytme i bunn mens det varieres melodisk noe som gjør at den dynamiske fremdriften er større enn man vanligvis får innen denne sjangeren.

Babe Shaker er en låt som umiddelbart setter foten i bevegelse. Andre spor igjen er sløyere og mer laid-back uten at det groovy inntrykket forsvinner. De vokale innslagene på platen er også noe som løfter helhetsinntrykket til noe som gjør at flere enn de spesielt interesserte som hører etter.

Det er rett og slett vanskelig å ikke like denne platen. Den er variert, oppfinnsom, dansbar og spennende. Et nytt bevis på at det skjer mye musikalsk moro i Norge.

Knut Eirik Hult

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.