New Tattoo – Ikke så ille…

New Tattoo – Ikke så ille…

Mötley Crüe var blant de virkelig store gutta på 80-tallet og det huskes ennå hvor rå gitaren på Dr. Feelgood hørtes ut på kassettspilleren i klasserommet og hvordan Kickstart My Heart virkelig sparket på gutterommet.

I dag er Tommy Lee opptatt med andre prosjekter og er midt i en omfattende prosess med å hele knyttnevene sine. Det har ført til at den ikke like hardtslående Randy Castillo har overtatt stikkene. Men ellers ræler Vince Neil partytekstene som han alltid har gjort og alt er ved det gamle. Nesten. For utrolig nok høres guttene ennå rimelig sultne ut, noe som nesten er på grensen av å være mystisk. Skulle tro de for lengst hadde fått sitt av rock’n’roll-festen, men neida! Det er ikke så ille skjønner du.

New Tattoo er selvsagt ingen gave til menneskeheten, men den ultimate sørgeligheten man kunne forvente seg fra et band på randen av pensjonsalderen er ikke til stede. Noen Dr. Feelgood er New Tattoo ikke, men Dragstrip Superstar, 1st Band On The Moon og She Needs Rock N Roll er kurante saker for de som liker gammeldags heavy rock med det som hører med. Personlig ville jeg ikke spilt dette med overbevisning for nye venner, men som sagt: gæernt er det ikke. Kanskje de ikke bare er blakke allikevel?

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.