We Are Motörhead – Faen så det rocker!

We Are Motörhead – Faen så det rocker!

Allerede fra første sekund skjønner man hvor dette bærer avsted. I et tempo sparker Lemmy See Me Burning verdig i gang. Trommeskinn og gitarstrenger slites sønder og sammen mens den store stygge frontmannen skriker i vei.

Oppskriften er som på Motörhead-plater flest: Harde rock’n’roll riff fra start til slutt, med unntak av en ballade. Balladen heter noe så sjarmerende som One More Fucking Time og er faktisk en av de beste Motörheadballadene jeg har hørt. Den ligner litt på Don’t Let Daddy Kiss Me fra Bastards (’93), men med en noe røffere oppbygging.

De fleste Motörheadfans har vel fått med seg at platen også inneholder en versjon av Sex Pistols’ God Save The Queen. Motörheads versjon er i grunnen ikke så veldig forskjellig fra originalen. Med et modernisert lydbilde (naturlig nok) beviser bandet at låten fortsatt holder seg i beste velgående. Out To Lunch inneholder en endeløs rekke med kule gitarsoloer. En gave til luftgitaristen! Wear Your Heart On Your Sleeve er nok en Motörheadklassiker.

Hvis dette albumet er representativ for det kommende Motörhead-tiåret gleder jeg meg vilt til fortsettelsen. Og husk: Skru volumet på fullt før du trykker på play!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.