Departure Lounge – «Flyhangarhousejazz» av høy kvalitet

Departure Lounge – «Flyhangarhousejazz» av høy kvalitet

Coveret viser deler av et fly, og gjenspeiler noe av de musikalske spenningene vi finner på denne plata. Fire av sporene bærer også preg av å ha godkjent kvalitet over seg. Spesielt andresporet på A-siden, Love Serenade, inneholder alt en god houselåt skal ha. Dette er en melodiøs liten sak, med strykere og smarte arrangementer som kler sporet godt. Vi snakker om noe som lukter av høyt- og internasjonalt format.

Dark Sting Passage, som er førstelåta på B-siden, har også dette lille ekstra, og scorer høyt med sine småpsykedeliske arrangementer som luftes i bakgrunnen. De to andre sporene, tittellåta Departure Lounge og Evergreen, virker derimot noe mer krampaktige, og er begge litt lite forløsende. Arrangementmessig blir det noe stillestående og forutsigbart.

Sett under ett er dette likevel en god og lovende debut fra Moon Orchestra. Referanser til navn som Thievery Corporation og St Germain kan absolutt godtas. Vi gleder oss allerede til albumet kommer…

Per Øyvind Takvam

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.