Scroll To Top

Norwegian Monkey – Anonymt

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Salvation Circus‘ første utgivelse er en vinylsingel med tre låter. Bandet har tydeligvis bestemt seg for å vise ulike sider av seg selv, og presenterer tre ganske så ulike sanger.

Hovedlåta Norwegian Monkey er et forsøk på å lage et storslått episk, melodiøst stykke. I for seg en OK låt, men sidrumpa produksjon og dårlig lyd skjemmer resultatet. Horses er mer tradisjonell garasjerock låt i gate med for eksempel Gluecifer, bare ikke fullt så bra.

Den siste låten, Inside, er roligere og mer pop-preget. Heller ikke dette er noen innertier, men alt i alt platas kanskje mest vellykkede øyeblikk.

Generelt er lyd og produksjon utgivelsens akilleshæl, men bandet virker også litt uferdig og uforløst. Kanskje slipper de seg mer løs live, og da kan Salvation Circus sikkert være et hyggelig bekjentskap.

Om skribenten

kommentarer