Unitary Tendencies – Snerten sak fra Logikal

Unitary Tendencies – Snerten sak fra Logikal

På en måte utarter Unitary Tendencies som en veldig «norsk» popsang, uten at jeg helt kan begrunne det. Kanskje har det noe med verselinjene å gjøre? Låten gir ihvertfall en slags 80-tallsfølelse i måten vokalisten synger på og hvor stemmen er plassert i produksjonen. Men i det hele tatt i betraktning er dette likevel en radiovennlig låt som det er lett å skjønne at Petre nylig har B-listet.

Unitary Tendencies er ingen offisiell utgivelse fra Logikal (som er på jakt etter ny platekontrakt etter at kontrakten med Supernova ble sagt opp tidligere i år, red.anm.), men den kan lastes ned av Gud og menigmann på Freetrax.com. Snerten nok til at den er fin å ha i spilleren en klar septemberdag. Jeg liker sånne sanger!

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.