Scroll To Top

Unitary Tendencies – Snerten sak fra Logikal

Artister: Sjangre:
Karakter

På en måte utarter Unitary Tendencies som en veldig «norsk» popsang, uten at jeg helt kan begrunne det. Kanskje har det noe med verselinjene å gjøre? Låten gir ihvertfall en slags 80-tallsfølelse i måten vokalisten synger på og hvor stemmen er plassert i produksjonen. Men i det hele tatt i betraktning er dette likevel en radiovennlig låt som det er lett å skjønne at Petre nylig har B-listet.

Unitary Tendencies er ingen offisiell utgivelse fra Logikal (som er på jakt etter ny platekontrakt etter at kontrakten med Supernova ble sagt opp tidligere i år, red.anm.), men den kan lastes ned av Gud og menigmann på Freetrax.com. Snerten nok til at den er fin å ha i spilleren en klar septemberdag. Jeg liker sånne sanger!

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer