Heroine – Odd – en ny pophelt?

Heroine – Odd – en ny pophelt?

Heroine er en liten perle av en poplåt hvor referansene blant annet går til navn som Teenage Fanclub når de er på sitt beste. Tittelsporet på denne singelen er dessuten backet opp med to andre lekre poplåter i form av Mom og No One Is Leaving som er en duett med Dilba. Så det er forståelig at Odd er ett av satsingsområdene for EMI fremover, hvor denne singelen er ment å fronte albumet Mind Your Head som kommer senere i vinter.

I tillegg til at komposisjonene på denne tre-spors singelen alle er av høy klasse, bør det også nevnes at både arrangementene og fremførelsen samlet bidrar til å gjøre produktet svært troverdig. Noen vil kanskje påstå at det låter for enkelt, og ingen kan med hånden på hjertet påstå at dette er nyskapende, men samtidig bør det legges til at Odd har mye av det som skal til for å kunne nå langt innen sin nisje. Ihvertfall dersom han klarer å følge opp forventningen som gis etter denne singelutgivelsen.

Ingenting virker ellers verken tilfeldig eller konstruert på Heroine, for Odd lykkes både hva troverdighet og lovende framtidsutsikter angår. Det eneste som foreløpig mangler er at publikum følger opp, noe jeg mener kan skje dersom produktet og artisten markedsføres på riktig vis. Er du fremdeles i tvil etter dette, kan du for eksempel begynne å utforske hva mer Odd har å by på på hans hjemmesider: http://www.thatisoddmusic.com.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.