Oscillate – Drivende fra Oscillate

Oscillate – Drivende fra Oscillate

Oscillate går respektløst frem på sin firespors EP med en delikat blanding av dype grooves som de kombinerer med lekne basselementer. Oppskriften fungerer stort sett meget bra, og med gode komposisjoner i bunn er det åpenbart at Oscillate ikke har tatt lett på oppgaven. Alle de fire låtene virker således godt gjennomarbeidet, og på sitt beste kan for eksempel gruppen minne om Lo-Fidelity Allstars.

Tre av de fire låtene på Oscillate EP holder en høy deephouse-standard, hvor spesielt LFO Bass skiller seg ut som noe av det bedre vi har hørt innen norsk house på lang tid. Litt synd at sistesporet Tribe ikke helt er av samme klasse, men Oscillate synes likevel å være et band for fremtiden. En sterk firer!

Per Øyvind Takvam

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.