Sorry About The Noise! – Sekstitallet lever. I Drammen!

Sorry About The Noise! – Sekstitallet lever. I Drammen!

The Jessica Fletchers er fem gutter fra Drammen, og gutta har ingen grunn til å unnskylde seg, for dette er slett ikke bråkete. Snarere småskeiv skrangle-pop, med masse gitar og Rhodes-orgel. Det er tydelig at det er sekstitallet som gjelder. Bandet ble oppdaget av Bartleby fra The Tables som også har produsert denne EP-en, og den låter friskt selv om den har undergrunnspreg.

De fem låtene her har god variasjon, og jevn høy kvalitet. Bandet holder seg med to låtskrivere og vokalister, Thomas Innstø og Rune Somdal som begge gjør en utmerket jobb. Arrangementene er lekre, men det er særlig vokalarrangementene som er spennende. Å trekke fram høydepunkter her blir vanskelig, men tittelsporet og den aldeles herlige Christopher Jensen er kanskje hakket over resten.

Dette er absolutt noe av det beste jeg har hørt fra et nytt norsk band på lange tider, og jeg er spent på å høre når bandet kommer med oppfølgeren til fjorårets debut-CD I Can Shoot You From Here. Vi vil ha mer! Nå!

PS. Om kun kort tid skal dette utmerkede fonogrammet også være tilgjengelig på det ultimate formatet: Vinyl! Er det ikke snart jul også? Livet er herlig dere!

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.