Follow The Reaper – Nok en perle fra Finland

Follow The Reaper – Nok en perle fra Finland

Jeg ble rimelig imponert av Nightwish og deres Wishmaster for en tid tilbake, og fra samme label kommer altså Children Of Bodom.

Bandet spiller en blanding av åttitalls heavy og mer moderne death metal, og det funker som juling! Det går til tider i et vanvittig tempo med soloer som kan gi enhver hobbygitarist varige mén.

Det er stort sett bare gode låter her, men de som bør nevnes er åpningssporet Follow The Reaper, Bodom After Midnight, Hate Me og Kissing The Shadows. Det er heldigvis bare ni sanger på denne platen. Noe mer hadde i grunnen vært overflødig.

Jeg kan godt tenke meg at noen vil finne denne utgivelsen temmelig gammeldags, men jeg synes den er dødskul. Hør bare på solopartiene i Kissing The Shadows. Til å få frysninger på ryggen av spør du meg. Tror jeg må kikke litt nærmere på hva mer Spinefarm har å tilby.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.