Crank – Hvit vinyl er alltid en vinner!

Crank – Hvit vinyl er alltid en vinner!

Camaros spiller hard rock som krever høyt volum. I hvert fall krever presseskrivet det! Det både ruller og rocker på denne singelen, og bandets musikalske uttrykk ligger nære opp til amerikanske pøbelrockere som Monster Magnet. Dette er særlig tydelig på skivas tittelspor, men man tar seg i å ønske seg noe mer eget på A-siden av denne utgivelsen..

Platas to spor på B-siden er like stødige, men en smule mer fleksible og unike i lydbildet. Dette gjør singelen mer interessant for den jevne lytter. Platas beste låt er klart The Loopy Loop. Her er humøret og energien skrudd til maks og møtes på jevn front. Det svinger flott gjennom hele låten og rockfoten er raskt ute med å tråkke takta. Dette er utvilsomt musikk for kropp og kjønn – ikke hode.

Camaros er nok akkurat nå best på scene eller over anlegget på en hardt rockende fest, men jeg gleder meg til å se hva de kan utrette med en langspiller – gjerne på hvit vinyl. Crank it up!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.