Redgoldredgoldred – En appetittvekker

Redgoldredgoldred – En appetittvekker

Det er vanskelig å få et dekkende bilde av hvordan dette bandet fra Nordland virkelig lyder. Men hvis det ene sporet jeg har til gjennomlytting her er noe å gå etter, fokuserer Dubel Darr på streit og litt funky rock. De er i ferd med å utarbeide sitt eget særpregede sound, og det kan bli interessant å se hva de kan få til lenger frem.

Redgoldredgoldred baserer seg på et funky komp med smørende gitarlinjer, noe tangentdryss og Rakel Aurjords rene stemme utover musikken. Det hele låter ganske så besnærende og bør være et trygt kjøp for de av våre lesere som søker trygg indiepop med innblikk til jazzen. Dubel Darr er med andre ord et slettes ikke så verst bekjentskap!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.