Slow Motion Is No Motion – Rått, raskt og brutalt

Slow Motion Is No Motion – Rått, raskt og brutalt

Idet plata starter opp vandrer tankene nesten umiddelbart til tre fete amerikanske band. Tidligere nevnte Fugazi fra østkysten og de verste bråkebøttene fra Texas; …And You’ll Know Us By The Trail Of Dead og deres kamerater i nå nedlagte(?) At The Drive-In befinner seg alle i samme verden som The Mile Markers. Det låter energisk og aggressivt av musikken, og Slow Motion Is No Motion er definitivt en plate å sette på når du vil slå pusten ut av sofaputene.

Dessverre er lydbildet litt magert, noe som er bidrar til å redusere noe av det trøkket denne gjengen sannsynligvis er i stand til å levere fra scenen. Det blir litt tamt selv om musikken viser potensiale til virkelig å rocke fletta av lytteren innimellom. Dessuten er selve låtene noe endimensjonale og går, etter noen gjennomlyttinger, opp i hverandre. Men, de glimter til, som på Sleepy Hollow Boys hvor de er på nippet til å nærme seg texanerne både hva struktur og tyngde angår. På skivas avslutningsspor, A 12 AM Promise, leker de seg også i større grad med å veksle mellom rolige partier og støy . Dette lykkes de bra med det, og viser her mye av den variasjonen flere av de andre sporene på plata mangler.

Selv om helheten til dels blir noe skadelidende på Slow Motion Is No Motion, er det fremdeles mye å glede seg over på denne EP-en. Bandets instrumentering er god og de låter til tider veldig bra. Deres tydelige energiutløsning er et av deres sterkeste kort og det er med dette i tankene jeg håper å høre fra dem igjen lenger frem på stien. Da forhåpentligvis med en håndfull knallåter i baklomma, gjerne videreutviklet med en bedre produksjon…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.