Last Thing EP – Nydelig

Last Thing EP – Nydelig

Og låta Last Thing er et nydelig stykke musikk. Aldeles praktfullt faktisk. Vokalharmoniene til disse tre jentene er velartikulerte og egenartede, ja beint ut vakre, der de svever lavt over sommerengene, mens vinden rufser forsiktig i håret. Det er lett å bli forelsket i sånt. Har noen lyst til å kalle den årets beste norske poplåt, så finner du ingen protester her i gården. For sånne sanger lages det altfor lite av.

De påfølgende sangene Gamlissangen(!), som for øvrig ikke er på norsk, liveutgaven av Little Girl og Bjørn Torske-miksen av Last Thing, «Fata Morgana Dub», er alle solide og godt gjennomførte og er vel verdt å få med seg. Spesielt Torske-miksen er intelligent og interessant laget. Men fordi helheten blir forstyrret, sammensetningen blir litt spesiell, så blir det ikke full pott for denne EP-en.

Hadde Last Thing blitt gitt ut alene, så hadde vi glatt endt opp på toppkarakter. Men da hadde man på den annen side heller ikke fått oppleve ekstrasporene. Og terningkast er tross alt ikke det viktigste i verden. Derimot står Balloons And Champagne øverst på ønskelisten for desember. Dette bare bli bra!

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.