Moving Up / It’s Paper – Ikke på sitt beste

Moving Up / It’s Paper – Ikke på sitt beste

Paperboys er ikke nybegynnere, men har aldri fått gitt ut eget materiale. Før nå. Singelen Moving Up / It’s Paper foreligger både på CD og på vinyl.

Tittelkuttet Moving Up, med Keith og Kleen Cut, er en klubblåt som ikke funker spesielt bra. Selv om gutta leverer sakene sine, klarer de ikke å heve låtas ellers så kjedelige produksjon. Den er både kjedelig og forutsigbar, og har med et unødvendig og elendig r’n’b-hook som ødelegger låta helt. Platas andre A-sidelåt, It’s Paper, er derimot en helt annen sak. Isak Swing har her hevet seg flere hakk og leverer en up-tempo beat som kler både Vinnie og MadCon veldig godt. It’s Paper er med andre ord en bra låt, men definitivt og likevel ikke det beste duoen kan levere.

Vinnie er på sin side en skikkelig flink rapper som har fått ros fra folk som 8-Off the Assasin aka Agallah. Han funker sinnsykt bra på skikkelig up-tempo låter som It’s Paper. Men produksjonen til Isak Swing er ikke av det beste slaget, noe Moving Up taper på. Håper Vinnie hooker opp med The White Shadow igjen, for Vinnies potensiale kommer bedre frem på både The Glamma Life og på All Angles.

Ivar Heggheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.