Oracle – Sinte kattepuser

Oracle – Sinte kattepuser

Kittie spiller knallhard metall. Det er ikke stort å utsette på selve gjennomføringen og på produksjonen. Men det hjelper så lite når mangelen på gode melodier er så påfallende som på Oracle.

Men alt er heldigvis ikke like håpløst. Kontrasten mellom Morgan Landers myke, feminine vokal og bassist Talena Atfields dødsmetallskrik, er definitivt noe å bygge videre på. What I Always Wanted er albumets desiderte høydepunkt, en knalltøff liten låt som river godt i ryggmargen. Versjonen av Pink Floyds Run Like Hell er til gjengjeld grusom.

Og sånn går det fram og tilbake – gjennom hele albumet. Det er absolutt ikke umulig at Kittie har fått ufortjent mye ros bare fordi de er damer. Eller fordi de faktisk klarer å spille denne typen musikk med rimelig høy troverdighet. Men ser man bort i fra dette, og lytter til platen på nøytral basis, er dessverre ikke Oracle mer enn en middelmådig utgivelse.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.