Scroll To Top

So Blu – Syngedamesoul

Artister: Sjangre:
Karakter

Synd det. Frøken Cantrell fra Rhode Island synger nemlig svært så bra. Dessverre hjelper det lite, når lydbildet er såpass velkjent som her. Har-hørt-det-før-faktoren er svært høy.

26-åringen forteller om gutta som har droppet henne. Sikkert ektefølt det, men revolusjonerende nytt er det ikke. Verkende hjerter har eksistert i alle tider. Derfor kjeder denne anmelder seg ikke så rent lite med Blu Cantrell.

Lyspunkter finnes alltid, og her handler det om singelen Hit ‘Em Up Style (Oops!), som er riktig så fengende og pirrende i sin jazzinspirerte stil. Hun minner tidvis om Mary J. Blige. Melankolske Till I’m Gone har noe vakkert ved seg, og viser at Cantrell ikke er helt tapt bak sin vogn.

I’ll Find A Way er derimot prototypen på kalkulert, masseprodusert soulpop beregnet på massene i USA. Tenk R. Kelly og Mariah Carey. Klissete R’n’B-klisjeer, med andre ord. Styr unna.

Om skribenten

kommentarer