Room Service – Smakløst og fabrikkert

Room Service – Smakløst og fabrikkert

Men, den livsglød Roxette hadde i sin musikk i begynnelsen av sin karriere har desidert falmet og etterlatt bandet med kopier av tidligere suksesser. Og det blir det ingen klassiker av.

Det finnes riktignok noen låter på Room Service som tåler dagens lys. Men disse er enten sakset fra tidligere plater, som singelen The Centre Of The Heart, eller vel mye inspirert av andre band, Try (Just A Little Bit Harder). Resten av låtene på denne ganske platte utgivelsen bare faller mellom stolene og forsvinner ut i ingenmannsland for forhåpentligvis aldri å returnere.

Room Service lider dermed av et kjedelig syndrom. Plata mangler debutantens glød og engasjement og har i stedet knyttet seg opp mot den dekadente kjedsomheten mange band tæres av i løpet av sin karriere. De har falt mellom to publikum og har helt tydelig ikke klart å takle denne utfordringen. På den ene siden har de et publikum fra tidligere som nå har blitt voksne, mens de på den andre siden har tapt det unge publikummet til yngre band som Westlife og deres like.

Roxette vil sikkert selge i bøtter og spann med denne utgivelsen, men de vil helt sikkert ikke klare å gjenopprette deres tidligere status som ‘teen icons’ med Room Service. Den tronen er nok tapt for evig og alltid. Hva som skjer fremover med denne svenske duoen er usikkert; deres siste utgivelse levner i hvert fall ikke mye håp.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.